אומרים ששוקולד הוא תחליף ל***
אז מה יותר טוב מעוגת שוקולד חמה רכה רכה עם קרם שוקולד מעל וכדור גלידה וניל בצד? מאמינה ש*** יותר טוב אבל לומדים להסתפק במועט כשאין ברירה…
הנה מתכון ידידותי לסביבה ולאישה העסוקה, בלי הפרדה בלי הקצפה פשוט לערבב הכל בקערה. הבלילה מעט נוזלית אבל אל דאגה היא מתייצבת באפייה.
הנה המתכון:
לערבב בקערה 4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפייה
2 וחצי כוסות מים פושרים
4-5 כפות קקאו או שוקולית.
לאפות על 160 עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא יבש. אצלי לוקח בין 45 דק לשעה (העוגה.. העוגה…).
מומלץ להגיש חמים עם כדור (או שניים) גלידה בצד.
תהנו
אה שכחתי את הקרם
להמיס במיקרו חפיסת שוקולד מריר שבור עם 3/4 כוס חלב, או שמנת מתוקה אפשר גם פרווה.להמיס במיקרו חפיסת שוקולד מריר שבור עם 3/4 כוס חלב, או שמנת מתוקה אפשר גם פרווה….
3 Responses to “אומרים ששוקולד הוא תחליף ל***”
יצאה עוגה מעולה רכה וטעימה מאד
תודה על המתכון 🙂
תודה! אני שמחה 🙂
יום הולדת שלישי שאני צריכה להכין עוגה וישר מכינה את העוגה שלך 🙂 תודה!