אומרים ששוקולד הוא תחליף ל***

אומרים ששוקולד הוא תחליף ל***      
אז מה יותר טוב מעוגת שוקולד חמה רכה רכה עם קרם שוקולד מעל וכדור גלידה וניל בצד? מאמינה ש*** יותר טוב אבל לומדים להסתפק במועט כשאין ברירה…
הנה מתכון ידידותי לסביבה ולאישה העסוקה, בלי הפרדה בלי הקצפה פשוט לערבב הכל בקערה. הבלילה מעט נוזלית אבל אל דאגה היא מתייצבת באפייה.
הנה המתכון:
לערבב בקערה 4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפייה
2 וחצי כוסות מים פושרים
4-5 כפות קקאו או שוקולית.
לאפות על 160 עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא יבש. אצלי לוקח בין 45 דק לשעה (העוגה.. העוגה…).
מומלץ להגיש חמים עם כדור (או שניים) גלידה בצד.
תהנו

11156878_10205387580122170_1676143111_n 11165957_10205387581882214_1532817405_n

אה שכחתי את הקרם

להמיס במיקרו חפיסת שוקולד מריר שבור עם 3/4 כוס חלב, או שמנת מתוקה אפשר גם פרווה.להמיס במיקרו חפיסת שוקולד מריר שבור עם 3/4 כוס חלב, או שמנת מתוקה אפשר גם פרווה….

 

 

נכתב על ידי: מיטל

There are 3 comments for this article
  1. רחלי ב 12:40

    יום הולדת שלישי שאני צריכה להכין עוגה וישר מכינה את העוגה שלך 🙂 תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *