דונטס פרוזן קלות, מהירות, אפויות ולא מטוגנות!

חנוכה קרב ובא ואנחנו רוצים להכין לכל המשפחה כיבוד מהיר, טעים ובריא.

אז הנה- קחו זמן על השעון ותתחילו לעבוד….

והכי כייף להכין עם הילדים יחד.

 

חומרים:

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

תמצית וניל איכותית

שמן

מיץ

מלח

קמח תופח

אבקת סודה לשתיה

 

הוראות הכנה:

מערבבים את החומרים בקערה:

3 ביצים,

3/4 כוס סוכר,

מעט תמצית וניל איכותית,

3 כפות שמן,

3/4 כוס מיץ,

מעט מלח,

כוס וחצי קמח תופח,

מעט סודה לשתיה.

 

 

לחבר את המולטי קייק וכשהוא חם מרססים במעט ספרי שמן (אני אוהבת בטעם חמאה).

יוצקים את התערובת לדיספנסר או לשקית זילוף ויוצקים לשקעים.

בודקים אחרי חמש דקות אם השחים ומוציאים.

אחרי שמתקרר מעט ניתן לקשט כדי שיהיה מעניין.

אנחנו בחרנו קישוט חגיגי וחורפי במיוחד- פרוזן.

 

 

איך מכינים את הקישוט:

חיממנו במיקרו כמה שניות פונדנט, להתחיל מפולסים של 10-15 שניות

הוספנו לו מעט תכלת ככפית

טבלנו בזריזות את הדונטס והנחנו על צלחת להתקשות.

בנתיים רידדנו בצק סוכר לבן ובעזרת חותכן קרצנו פתיתי שלג.

הנחנו את פתיתי השלג על הציפוי התכלת.

דונאטס פרוזן חנוכה

 

חג מואר ושמח לכולנו

 

נכתב על ידי: מלי הדני

There are 3 comments for this article
    • מלי ב 20:08

      זה יצא מעולה בשמן. להקפיד על שמן רותח כך נספג הכי פחות בדונטס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *