כשתאווה ותשוקה נפגשים – סילו

סילו  SILO- meditalian – מסעדה חדשה בסגנון איטלקי- ים תיכוני של השף רובי פורטנוי. לאחר שהוזמן לבשל למכובדי העולם, ביניהם נשיא צרפת לשעבר ניקולא סרקוזי, בשלל אירועים ממלכתיים, וכיהן כשף במסעדות תל-אביביות מובילות כגון "מנטה ריי" ו-"הטאבון", וכשף ובעלים של קייטרינג "פרי הארץ", ממשיך פורטנוי להוביל את סצינת הקולינאריה המקומית ומגיע לכבוש את חולון.

received_10153306766361130

הייתי באיטליה לפני שנתיים. טיילנו ברומא ואפילו שכרנו רכב ונסענו לנאפולי ועוד. טעמתי פיצות, פסטות, לזניות אך אתם יודעים איפה נהנתי?

טעים, כיף וחווית מסעדה איכותית יוקרתית וסבירה לגמרי במחירים קיבלתי בסילו, דווקא בחולון, לא רחוק מביתי.

אמנות היא לא מילה גסה, כאן זה ערך. תראו לבד את התמונות.

 

את הערב פתחתי עם סלט 
received_10153306765786130המשכתי עם מנת בשר, פסטה ופיצה בקושי יכולתי לנשום אחר כך מרוב האוכל. אך הבעיה שלי לצערי שהעיניים גם אוכלות כבר לא היה מקום אך ממש טעים. בעלי הרשה לי לצאת ולבלות ערב עם אנשים נוספים אך כמובן שרציתי לפנק אותו. כששאלתי מה הוא מעוניין שאביא – ביקש סלט. הבאתי כמובן אך הסברתי לו שחובה שיגיע למקום בקרוב, במסעדה כזו סלט מיותר – יש דברים כל כך טעימים ומיוחדים שכדאי לחוות את הנאות החיים ולאכול אותם.

 

 

אני ממליצה על מנת הבשר, טרטליני עם בקר וקינוח מוס שוקולד עם פופקורן – מקורי, שונה ומעולה.

אימהות יקרות, אם אינכן מניקות – תתפנקו מכוסית אלכוהול, יש ליקרים וקוקטלים מיוחדים!
received_10153306765131130
קינוח מושלםreceived_10153306758116130

 

לסיכום, בואו נשים את הדברים על השולחן – אני חוזרת לשם שוב עוד לפני ראש השנה, גם לי מגיעה מתנה בא לי להתפנק בארוחה טובה.

 

 

סילו

שדרות ירושלים 210, פארק פרס חולון

03-573-3315

לא כשר

יש עסקיות צהרים ובקרוב יתחיל גם תפריט בוקר

נכתב על ידי: רעות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *