מתכון ספגטי מיטבולס

אני גרושה. גרושה. כן זה מה שאמרתי. בלי בושה. טוב נו, גם לא בגאווה גדולה, בכל זאת נכשלתי, גם אם לא אני זאת שחטאתי. אבל בדבר אחד הצלחתי. וזו המנה הזאת. הייתי נשואה לאדם שאהב לאכול 4-5 מאכלים. וקציצות ברוטב עם ספגטי אהב במיוחד. זה היה הפינוק שלי אליו. ותמיד הוא היה "מלקלק" את האצבעות אחרי הארוחה. ואז הוא עזב. חזר לבית הוריו. וטעם הקציצות כנראה לא נשכח. יום אחד ביקש שאכין לו מנה לזכר הימים ההם. אפילו שילם עבור המצרכים. בישלתי לו. הוא בא אליי לאכול. בסיום הארוחה סיכם "אמא שלי אלופה. טבחית מספר אחת. כל יום אני חוזר הביתה לאוכל טעים וחם. אבל את הקציצות שלך היא לעולם לא תדע להכין. זה לא מתקרב לטעם שלך". שמחתי. הוחמאתי. והחלטתי לא לספר לו שזה מתכון שלה…
11156788_10205368078554643_1436858371_n
מתכון ספגטי מיטבולס:
בקערה לערבב חצי קילו בשר טחון, 2 בצלים מגורדים וסחוטים, כף דבש, מלח, ומעט בהרט. לערבב היטב ולהניח במקרר למנוחה של חצי שעה.
בסיר לטגן בשמן זית בצל גדול קצוץ דק דק (אפשר בפומפיה), 3 שיני שום כתושות, להביא להזהבה ולהוסיף קופסת שימורים גדולה של עגבניות מרוסקות ו-3 כפות רסק עגבניות. לתבל במלח, אורגנו, מעט בהרט וסוכר. להביא לרתיחה ולהנמיך.
להוציא את הבשר מהקירור, ליצור כדורים ולהניח ברוטב. לבשל כחצי שעה.
הולך מעולה מעל ספגטי או אורז לבן.
הקרדיט כולו שלי….ששששש….
נכתב על ידי: מיטל

There is 1 comment for this article

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *