פיאנו פיאנו מסעדה איטלקית איכותית ללא פשרות

אני אוהבת לאכול אבל לא אוכלת הרבה. אני אוהבת אוכל איטלקי כי זה מזכיר לי את הבית שבו גדלתי. אבי למד רפואה באיטליה, אמי עבדה בשגרירות ישראל ומאז, כנראה החליטה שאוכל איטלקי הוא האוכל המשפחתי, ספגטי בולונז היה נחלת הכלל וכמעט כל יום הופיע על השולחן.

לפני שנתיים, אפילו נסעתי לאיטליה. חיפשתי את האוכל האיטלקי שאמי ז"ל נהגה להכין. אך האמת, בשום מקום גם לא בנאפולי זה היה ממש קרוב. מאז ועד היום כל פעם שמציעים לי לטעום ולאכול אוכל איטלקי, אני מתייצבת, ממש לא משנה היכן במדינת ישראל, רק כמובן שיהיה טעים.

 

מאז שנהייתי אמא, לא ממש קל לי לאכול במסעדות. זה לא שמשהו באוכל השתנה אלא הזמן השתנה. הבן שלי לא ממש אוהב להיות בכסא תינוק. הוא בעיקר כמובן מעדיף לשבת עלי, לטעום את הביס שבדיוק תכננתי להכניס לפה ולמעשה לאכול הכול במקומי.

 

לפני כשבוע וחצי, נסעתי לספר שלי בנתניה וכשסיים הצעתי לו להצטרף אלי לאכול במסעדה איטלקית חדשה בעירו. חשבתי לעצמי, כך למעשה אתפוס, שתי ציפורים במכה, הוא יעזור לי לאכול ולשחק עם הבן שלי וכמובן חשוב לו פחות, תהיה לי חוות דעת נוספת על האוכל במקום.

פיאנו פיאנו שם המקום החדש. הכנסתי לוויז, רחוב המחקר 2 נתניה. האזור נראה חדש, משופץ. מסתבר שיש לא רחוק מכללה ללימודי הנדסה.  בסמוך למכללה בנו מרכז מסחרי חדש. שם דווקא במקום הזה, כשמול המסעדה עדיין משפצים נחבאת אל הכלים מסעדה טעימה, מומלצת ששווה ביקור.

פיאנו פיאנו נתניה

הזמנו שתי עסקיות צהריים. עסקית עם סלט ופיצה (הרי חייבים לאכול במסעדה איטלקית פיצה, זהו האוכל האיטלקי העיקרי שאנחנו מכירים), ועסקית נוספת לחם הבית ופסטה עם פטריות.

 

הפיצה הינה עשויה בתנור לבנים. באיטליה, למדתי האמת שפיצה איכותית לרוב מחייבת שהבצק יהיה דק וקריספי. שווה להגיע ולטעום, רק כשאני כותבת את הכתבה אני מבינה כמה התגעגעתי למסעדה. בחרתי בפיצה קווטרו פרומז'י:  עם מוצרלה והמון גבינה, פלפלים קלויים, אורגנו טרי וקראסט פרמז'ן. אין פלא שלקחתי כמובן גם טייק אווי של המנה, ותופתעו לשמוע אפילו יום אחרי היא הייתה מעולה איכותית וטעימה.פיאנו פיאנו נתניה

פסטה פטריות – למעשה היה זה פטוציני ברוטב שמנתפטריות שמפניון, שום, יין לבן ופרמז’ן. הפסטה הגיעה אל דנטה, מבושלת בדיוק ולא יותר מדי. הפרמז'ן הוסיף המון.פיאנו פיאנו נתניה

 

חשוב לי להדגיש ולציין שהמנות יצאו מהמטבח במהירות מכובדת. בניגוד לכמה מסעדות תל אביביות פלצניות שחייבים להמתין כמה שעות רק כדי להצדיק שהמקום חשוב ואיכותי. כאן בפיאנו פיאנו הבינו שאין טעם לאגו, אלא הביאו במהירות מנה חמה, טעימה, איכותית, מזינה וטריה.

 

אי אפשר לוותר ולסיים ארוחה ללא קינוח בכזו מסעדה. ביאנקו אינרו (תזכרו את השמות שתדעו מה להזמין, זה חשוב חברים 🙂 – מרקיז שוקולד מריר וקרם וניל על בסיס קראנץ' נוגט. הקרם וניל היה רך בטירוף ומעולה לבני הקטן שכבר התחיל לקנא כמה אמו אוכלת. האמת, ההפסד היחיד שלא צילמתי את המנה, פשוט עד שנזכרתי שבאתי גם לסקר היא כבר חלקה נאכלה ואני לא אוהבת לצלם מנות באמצע.  הם אפילו עברו את מבחן טייק אווי של בעלי. הוא אמר שהייתה מאוד טעימה וחבל שלא השארתי לו יותר. קינוח נוסף היה הסופלה שוקולד הקלאסי אך הוא מגיע עם גלידה ומרנג.

 

לסיכום, אל תשבו בבית, אתם גרים באזור השרון או אפילו באזור המרכז (עד שירגעו הפקקים בהמתנה לפלצנות במסעדה – המנות יגיעו ולכן לפעמים שווה להיכנס לרכב ולהגיע למרחק). פיאנו פיאנו מציעים ללקוחות עסקיות שוות, משתלמות הן כלכלית והן מבחינת גודל המנות. דרך אגב, חשוב לדעת שיש גם עסקיות בערב, כך שאם הצלחתם למצוא בייבי סיטר ולצאת לדייט – הרווחתם.פיאנו פיאנו נתניה

לאימהות היקרות, תודו שלפעמים אין לנו כוח להכין אוכל כל יום וכאן אפשר לקבל זאת במחיר סביר, איכותי ואחת ל… כיף להתפנק עם הילדים. תרשו לעצמכן ולעצמכם. תגיעו ותהנו.

 

 

 

פיאנו פיאנו נתניה
פיאנו פיאנו

המחקר 2 נתניה

הזמנת מקומות: 09-9663663