פשטידת פאי רועים ברגע הכנה, קלה, טעימה ולכל המשפחה
עוד רגע צריך לאסוף את הילדים מהגנים. האוכל לא מוכן כי לא הספקנו לנשום. היום עבר מהר ובקושי זמן לעצמנו ולקפה היה לנו. בדיוק למקרים כאלו הארוחה הזו מתאימה.
חשוב לי שהבן שלי יאכל בשר. אמנם הוא אמור לאכול בגן מנה בשרית אבל אם להיות אמיתית וכנה אני יותר סומכת על עצמי ומעדיפה שיאכל את האוכל שאני מבשלת.
רוצה להאמין שאני כאמא שלו רוצה לדאוג ולעשות שיהיה לו את הטוב ביותר שקיים ואפשר בעולם.
לכן אני שמחה על מתכונים ברגע, מתכונים שלא דורשים הרבה השקעה אך הם בריאים, בעיני הם מעולים.
הערת אגב – אנשים לא מספיקים יודעים על חשיבות ותרומת קינמון באוכל הן למבוגרים והן לילדים. קינמון תבלין בריא מאוד, עם הרבה מאוד סגולות למשל עשיר מאוד במינרלים ובוויטמינים, מאזן רמות סוכר, מוריד כולסטרול, מנקה רעלים, אנטי סרטני ועוד.
פאי רועים ברגע
מצרכים
5-7 תפוחי אדמה (אפשר להוסיף גם בטטה)
500 בשר טחון
בצל
תבלינים:
מלח, פלפל שחור, קינמון (בריא מאוד), פפריקה מתוקה (אני אוהבת לא חייבים)
שלבי הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים על האש כפירה רגיל, אפשר להוסיף בטטה
במחבת מטגנת בצל קצוץ ומוסיפה את הבשר. מבשלת היטב (במיוחד כי אני מבשלת גם לתינוק וגם לי שאני בהריון כרגע, חשוב שהבשר יבושל היטב) – משמע בעיני כעשרים דקות. יש לתבלן את הבשר.
לסנן את תפוחי האדמה
לפי רצונכם יש לתבלן גם את תפוחי האדמה – אין חובה
לשטח את הבשר בתבנית פיירקס
מעל לפזר את תפוחי האדמה ולשטח גם כן
להכניס לתנור ל30 דקות בחום 180 מעלות
לבעלי ולבני היה טעים מאוד, ההוכחה הטובה ביותר היא כאשר רציתי לצלם כבר חלקה נאכלה.
מזמינה גם אתכם, לשמור את המתכון ולשתף חברות.
בתאבון





