דג לברק אפוי וניוקי אליאוליו  מנת דגל של השף סהר רפאל, ממסעדת כרמים

 

מנה בריאה, טעימה דיאטטית ותוך 10 דקות אצלכם בצלחת!!

למה אתן עדיין קוראות?

לרוץ למטבח

דג לברק אפוי וניוקי אליאוליו מנת דגל של השף סהר רפאל, ממסעדת כרמים

אני אוהבת לאכול, אני אוהבת את החיים הטובים.

הייתי במסעדת כרמים לאחרונה וזו המסעדה היחידה בשנה האחרונה שבעלי ואני אמרנו שהיא עילוי.

זה באמת לא קורה הרבה.

 

בעלי עובד בהי טק, אכל לא מעט פעמים בחייו במסעדות אבל זאת אחת ומיוחדת.

 

זכיתי לתת לקוראי מתכון נהדר, משובח, ומתאים לקיץ החם.

תגידו לי בינינו, יש יותר בריא מדג?

 

דג בריא לתינוקות, (כמובן מומלץ מגיל 8-9 חודשים), בריא לאמא המניקה ולאישה ההרה מוסיף לגוף אומגה 3, ובקיצור פעמיים בשבוע הרגל קבוע, דג בארוחת הערב.

 

המנה הזו היא מנה דיאטטית, טעימה ובמילים אחרות, תשמרו את המתכון!

 

דג לברק אפוי וניוקי אליאוליו

שף סהר רפאל, מסעדת כרמים

מצרכים:

  1. לברק שלם 400 גרם – 388 קלוריות.
  2. ניוקי 60 גרם – 70 קלוריות.
  3. עגבניות שרי לחות – 50 גרם – 10 קלוריות.
  4. ארטישוק אלרומנה – 3 רבעים 36 גרם – 40 קלוריות.
  5. זיתי קלמטה – 5 גרם – 10 קלוריות.
  6. שמן זית – 5 גרם – 40 קלוריות.
  7. עשבי תיבול – 10 גרם – 3 קלוריות.
  8. שום קונפי – 10 גרם – 15 קלוריות.

 

הוראות הכנה:

  1. יוצרים חריצים על גבי הלברק מתבלים בשמן זית מלח ופלפל מכניסים את הלברק לתנור שחומם מראש  על 220 מעלות למשך כ 10  דקות.
  2. במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים בסדר הבא:

את העגבניות, ארטישוק, ניוקי, זיתים, שום קונפי ועשבי תיבול.

  1. מוציאים את הלברק מהתנור ומניחים על צלחת.
  2. ומניחים את הניוקי עם הירקות לצידו של הלברק ובתאבון.
  3. מומלץ להגיש עם חצי לימון לחידוד הטעמים

 

בתאבון ותודה לסהר השף

 

 

 

Summary
Recipe Name
דג לברק אפוי וניוקי אליאוליו מנת דגל של השף סהר רפאל, ממסעדת כרמים
Published On