פשטידת כרובית משלושה מרכיבים בשתי דקות הכנה!

פשטידת כרובית משלושה מרכיבים בשתי דקות הכנה!

בואי נודה באמת.

השעה 22 בלילה ורק עכשיו את מתחילה לגרד את עצמך מול הטלוויזיה.

שפוכה.

חולמת על המיטה אבל…

רעבה.

ו… לא בא לך לאכול פרוסה עם משהו מעאפן.

 

 

או מצב אחר,

כבר מאוחר אבל את במחשבות מה הילדים יאכלו מחר.

החג מתקרב ואת… את רוצה לארח, את אוהבת אנשים אבל… גם אוהבת לישון ועייפה.

 

אז מה דעתך על מתכון בדקה?

 

את אוהבת כרובית?

ומה דעתך שתאכלי בריא וטעים וכך גם ילדייך.

תוך דקות ספורות גג שתי דקות את מכניסה לתנור

והפשטידה יאמי יאמי יאמי.

באמת!

 

שבוע שעבר חגגתי יום הולדת,

עם שני ילדים שנמצאים איתי בבית כל היום, ושניהם צמודים, תינוק שרוצה לאכול ואני מניקה ובעיקר עייפה. רציתי מתכון בדקה.

 

זהו המתכון הזה,

הפשטידה כמעט ונחטפה כולה ביום הולדת וכולם ביקשו מתכון

ואני?

אני ביקשתי דקה לעצמי לשבת ולכתוב את המתכון!

 

אז הנה,

הוא הרבה יותר פשוט מכל ההקדמה הזו

הוא מכיל רק שלושה דברים:

ביצים, מיונז וקמח תופח.

כשחברה בהתחלה סיפרה לי על המתכון היא אמרה לי: "רעות, תקני סנפרוסט, יותר מהיר מלחתוך את הכרובית".

אני קונה כרובית, ראשית היא הרבה יותר זולה ממוצר קפוא. שנית, כמובן שהיא גם טריה ויותר טעימה.

 

פשטידת כרובית משלושה מרכיבים בשתי דקות הכנה!

לחתוך כרובית ולבשל קצת עד שהיא מתרככת מעט.

אני פשוט מניחה על הגז וממשיכה בעיסוקים אחרים, אחרי רבע שעה מכבה את הגז. מחכה שהכרובית תתקרר.  בקערה אחת, שוברת את הביצים, 5 ביצים, (ללא הפרדות וכל מיני קושיות ושאלות), 5 כפות קמח תופח, ו5 כפות מיונז. ואת הכרובית אני מועכת טיפה עם הידיים שיהיה לבני התינוק קל יותר לאכול אחר כך. בני בן 7 חודשים אוהב את הפשטידה מאוד, בעלי ואני ובקיצור כל המשפחה. אז למה את מחכה?

 

את הכרובית מכניסים לתנור 180 מעלות, 40 דקות!

 

חגיגה לטעם וחגיגה לעיניים.

כעת אפשר להנות ולאכול – טרי, טעים ומשביע.

מה צריך יותר מזה?

 

Summary
recipe image
Recipe Name
פשטידת כרובית משלושה מרכיבים בשתי דקות הכנה!
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)