קציצות עוף נימוחות ומעולות  מתאימות לפסח ולכל השנה ולכל המשפחה – גם דיאטטיות, בריאות, עם הרבה ירקות, תוספת אורז ליד והעולם מושלם

קציצות עוף נימוחות ומעולות מתאימות לפסח ולכל השנה ולכל המשפחה

המתכון הנ"ל חוזר ונשנה בכל תקופת דיאטה בחיי, מתכון מופחת פחמימות מופחת שומן טרי בריא ומשביע
יוצא שכולם מרוויחים: גם אמא שבדיאטה וכל בני הבית שאוכלים ירקות בריאים- וגם כשר לפסח 🙂
זמן הכנת קציצות העוף כ- 12 דקות

קציצות עוף נימוחות ומעולות  מתאימות לפסח ולכל השנה ולכל המשפחה

קציצות עוף נימוחות ומעולות מתאימות לפסח ולכל השנה ולכל המשפחה

ולהלן המצרכים:
חצי קילו חזה עוף טחון
קמח מצה
בצל אחד בינוני
2 כפות שמן זית
כף שטוחה מלח (או לפי הטעם)
כף שטוחה פלפל שחור טחון
כפית גדושה כורכום
ירקות:  גזר אחד רגיל, גזר גמדי, כרובית, ארטישוק, שעועית ירוקה. (אפשר למצוא כל מיני לקטי ירקות של סנפרוסט ולהוסיף לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מחממים בסיר 2 כפות שמן זית
קוצצים בצל לריבועים ומזהיבים עם שמן הזית
בקערה מכינים את תערובת הקציצות: חזה עוף טחון, מוסיפים גזר אחד מגורד דק, חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור טחון, 2.5 כפות קמח מצה ומערבבים טוב טוב.
בעת שהבצל מזהיב מוסיפים כחצי כוס מים רתוחים לסיר ומתחילים להכניס את הקציצות כאשר כל הקציצות מסודרות בסיר מוסיפים תבלינים כפית פלפל שחור כפית גדושה כורכום וחצי כף מלח.
על הכל יוצקים מים עד לכיסוי מושלם של הקציצות ולאחר מכן מוסיפים את הירקות וסוגרים את הסיר על אש נמוכה למשך כ- שעה .
בתאבון וחג שמח וכשר!!