קבוצת מסלמני גרופ מרחיבה את פעילות

So French so Food – שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל גם לרשות הקמעונאיות

 

 So French so Food - שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל גם לרשות הקמעונאיות לגעת באוכל

שף אלכסנדר לשן בעשיה צילום רפי דלויה

הפעילות המיוחדת המתקיימת זו השנה השביעית ברציפות  ביוזמתה של שגרירות צרפת בישראל

תתקיים עד סוף חודש פברואר ברשת לגעת באוכל וברשתות קמעונאיות נבחרות ברחבי הארץ

ותציע את מותגי הבישול הצרפתיים המובילים:

 TEFAL, PYREX, LUMINARC, STAUB

במחירים מיוחדים. עוד יתקיימו אירועי טעימות והדגמות

 

להשקת אירועי SO FRENCH SO FOOD הגיעו במיוחד לישראל מצרפת

האופה ז'אן פול וזיינו – מעיר הקיט אנטיב שבריביירה הצרפתית ושף אלכסנדר לשן ממסדעת רוק אלטו שבאלפי הצרפתיים בעלת כוכב מישלן והדגימו הכנת מנות צרפתיות לוקליות רלבנטיות לחבל הארץ הדרומי בצרפת: פרובנס-אלפים-קוט ד'אזור

שהיה במרכז האירועים השנה

 

 So French so Food - שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל גם לרשות הקמעונאיות לגעת באוכל

האופה הצרפתי ז'אן פול וזיאנו מציג לחם בסיר יציקת מתכת צילום רפי דלויה

שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל – SO FRENCH SO FOOD – חזר בעונתו השביעית, בין התאריכים 9-13 בפברואר. 17 שפים וביניהם שף קונדיטור ושף לחמים הגיעו לארץ בהובלתה של שגרירות צרפת בישראל.

 

גם השנה לקחה קבוצת מסלמני, יבואנית מותגי פרמיום צרפתיים בתחום המטבח והבישול באירועי  SO FRENCH SO FOOD. השנה החליטה החברה להרחיב את הפעילות לראושנה גם לתחום הקמעונאי ולהציע את מבחר מותגי הבישול הצרפתיים ובהם: TEFAL,  PYREX, LUMINARCו-STAUB במחירים מיוחדים ובהנחות שונות וזאת ברשת לגעל באוכל ובמבחר רשתות קמעונאיות.

 

עד עתה התמקדו אירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בעיקר במסעדות ברחבי הארץ ובכיתות אומן לשוק המקצועי. המעלך של קבוצת מסלמני נועד להנגיש את איכויות המטבח

 

 

 So French so Food - שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל גם לרשות הקמעונאיות לגעת באוכל

שף לגעת באוכל ג'ילבר אזולאי בפעולה צילום רפי דלויה

 

 

הצרפתי לכל אחד, כך שכל בשלן יוכל לחגוג את טעמי המנות הצרפתיות מנוחות המטבפח הפרטי שלו.

 

השנה עומדים אירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בסימן חבל הארץ הדרומי " פרובנס- אלפים-קוט ד'אזור ובהתאם לכך הגיעו להשקת אירועי SO FRENCH SO FOOD של קבוצת מסלמני, האופה-רב אומן, ז'אן פול וזיינו מעיר הקיט הציורית אנטיב שבריביירה הצרפתית ושף אלכסנדר לשן ממסעדת Roc Alto שבעיירה  Saint Veranשבאלפים הצרפתיים, המדורגת בכוכב מישלן.

 

Jean-Paul Veziano מאומני האפייה הגדולים בצרפת הציג לצידו של ג'ילברט אזולאי שף רשת לגעת באוכל מבחר לחמים, שנעשו באפיה מיוחדת בסירים יצוקים של STAUB. לדברי וזיינו מדובר באחת המגמות הבולטות בעולם האפיה, שמקורה באופים צרפתיים העובדים בארה"ב ואט אט כובשת את כל העולם הגסטרונומי.

 

שף Alexandre Lechêne הדגים בסדנת-אומן הכנת שתי מנות ים תיכוניות קלילות, רעננות, נגישות וקלות לעשיה גם במטבח הביתי ובהן: טרטר דג לבן מבושל בחלב – מנה פרובנסלית טיפוסית המשולבת בשמן זית ושום שהוגשה לצד אספרגוס ירוק  מוקפץ קלות בשילוב שמנת בפפריקה מעושנת וביצת עין ברוטב סויה.

 

מחירים לדוגמא:

פיירקס – סט של 3 סירים בגדלים 20-23-26  במחיר של 139 ש' במקום 239.90 ש'

פיירקס – כלי איחסון קוק אנד גו מלבניים ב- 3 גדלים במחירים של 39.90  ש' ועד 69.90 ש'

במקום 64.90 ש' ועד 119.90 ש'

פיירקס – סט 3 קערות בשילוב מכסה כחול במחיר: 69.90 ש' במקום 139.90 ש'

לומינארק – סט 3 כלי איחסון מלבני מסדרת פיור בוקס אקטיב במחיר של 64.90 ש' ועד 129.60 ש' במקום 79.90 ש' ועד 189.90 ש'

לומינארק – סט צלחות 18 חלקים מסדרת דיוואלי לבן 110.90 ש' במקום 184.90 ש'

טפאל מחבת 24 מסדרת אותנטיק  137.90 ש' במקום 229.90 ש'

טפאל סיר 24 + מכסה מסדרת אותנטיק  281.90 ש'במקום 469.90 ש'