לידיה אלקוביגאיה תינוקת מתוקה בת שמונה חודשים.

 

 

היום במיוחד שהמזון שנמכר הכי הרבה הוא המזון המתועש, הלא בריא,  צריך להעלות את המודעות כבר מגיל צעיר ולהרגיל את הילדים לאכול נכון ונקי ובריא.

לכן פיתחתי מתכון מעניין שבו אני יכולה לשלב שיבולת שועל בלי להעמיס על הקיבה ומה שבריא בו זה שאין בו מרכיבים מעובדים, יש בו פחמימות חלבונים ושומן בריא.

 

*הכמויות מתייחסות לתבנית מאפינס של 6 יח' או לכוסות מאפינס בגודל סטנדרטי.

מצרכים:
ארבעה/ חמישה ראשי ברוקולי טרי (אפשר קפוא) לאדות רבע שעה לסחוט ולחתוך.
שיבולת שועל, כוס תרד ,שמנת של פעם חצי גביע, גבינת מוצרלה ,שתי ביצים, חצי כוס חלב, כף טחינה גולמית, כורכום, אגוז מוסקט, מלח, פלפל.

לפני ההכנה לחמם תנור 180 מעלות לשמן תבנית בשמן זית אפשר שמן קוקוס (לא משפיע על הטעם )
ההכנה:
להשרות 3 או 4 כפות שיבולת שועל בביצים שלוש דק . להכניס את כל החומרים מלבד המוצרלה לערבב טוב טוב ולמזוג לתבנית לפזר את המוצרלה החתוכה מעלה לתנור עד שמשחים

12196235_10153209653266623_6612427122292051955_n