רשת הסושיותOshishi  חוגגת עשור!!!

רשת הסושיותOshishi חוגגת עשור!!!

רשת אושי אושי – צילום דרור קילש

רשת הסושיות הכשרה אושי אושי חוגגת עשור, עם 24 סניפים קיימים, 5 סניפים העתידים להפתח ב- 2019 ומנות חדשות בתפריט

רשת הסושיות הכשרה אושי אושי הוקמה בשנת 2009. הסניף הראשון של הרשת נפתח בגבעתיים. הרשת מציעה מנות מהמטבח היפני: סושי ומנות אסייתיות. כבר בתחילת הפעילות של הרשת, הוחלט כי היא תעבוד במתכונת כשרה, כאשר ישנן כשרויות שונות לכל סניף (מכשרות רגילה ועד בד"צ), זאת על מנת להנגיש את המטבח היפני לכל קהל הלקוחות, גם במחיריה השווים לכל נפש.

רשת אושי אושי הוסיפה מנות חדשות לתפריט. בין המנות:

סלט מלפפונים – סלט מלפפונים עם אטריות שעועית, מלפפונים, צנונית ובצל ירוק ברוטב איולי, צ'ילי מתוק, שאטה ושומשום קלוי מעל 39 ₪

פינטס ווק – אטריות ביצים, עוף, ברוקולי ובצל סגול ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס. מוגש עם רסק צ'ילי חריף 56 ₪

כדורי ניגירי ספיישל – 2 יחידות כדורי אורז בציפוי סלמון, כדור אורז בציפוי דג טונה, כדור אורז בציפוי דג דניס, על מצע רוטב טחינה יפנית ושומשום קלוי מעל 37 ₪

ספיישל אושי באן סלמון – זוג לחמניות שמרים מאודות עם סלמון מטוגן בציפוי פאנקו עם רוטב טחינה יפנית וכוסברה, מוגש בליווי חמוצים יפנים ורסק צ'ילי בצד 49 ₪

ספיישל אושי באן טופו – זוג לחמניות שמרים מאודות עם טופו מטוגן בציפוי פאנקו עם רוטב טחינה יפנית וכוסברה, מוגש בליווי חמוצים יפנים ורסק צ'ילי בצד 39 ₪

COMBO VIP – מגש מסיבות הכולל 120 יחידות סושי

16 יחידות רד דרגון, 8  יחידות פנקירול, 16  יחידות ראסטי רול,  8 יחידות שוגון, 8  יחידות פילדלפיה, 8 יחידות וג'י סנסט,  8  יחידות  רוק אנד רול,  8 יחידות דיינמייט, 8  יחידות צונאמי, 16  יחידות סלמון טמפורה,  8 יחידות קנדי רול, 8  יחידות ריינבואו 499 ₪.

לרשת 24 סניפים בפריסה ארצית , שירות משלוחים ו- Take Away.

 

רשת הסושיותOshishi חוגגת עשור!!!

אושי אושי – יסאהי רול – צילום דרור קילש

 

מתכון ליסאהי רול מרשתOshishi

 

רשת הסושיות Oshioshi   לה 24 סניפים בפריסה ארצית, מציעה מתכון ליסאהי רול:

מתכון ליסאהי רול מרשתOshishi  

רשת הסושיות Oshioshi   לה 24 סניפים בפריסה ארצית, מציעה מתכון ליסאהי רול:

תחמיץ אורז:

שלושת רבעי כוס חומץ אורז

רבע כוס סאקה

רבע כוס מירין

4 כפות סוכר

כף שטוחה מלח

מצרכים להכנת אורז סושי:

1 ק"ג אורז

תחמיץ אורז

להכנת אורז סושי:

מניחים בקערה 1 ק"ג אורז סושי ושוטפים תחת מים זורמים. מסננים וחוזרים על הפעולה שלוש פעמים.

מניחים את האורז במסננת ונותנים לו לנוח כ10 דקות.

מניחים את האורז השטוף בכלי בישול, מוסיפים 1.2 ליטר מים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה 5-7 דקות, כשהמים רותחים מנמיכים את האש למינימום ומבשלים עוד כ-16 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לנוח בסיר מכוסה כרבע שעה.

פותחים את האורז בקערה ומתבלים בכוס ורבע מתחמיץ האורז.

להכנת יסאהי רול:

לפתוח רפידה של 120 גרם אורז סושי וחצי אצת סושי, להניח בפנים רצועות אבוקדו, רצועות מלפפון ורצועות גזר ולגלגל. לפזר מעל סומסום קלוי ולחתוך ל8-  יחידות שוות.

בתאבון!

 

לרשת אושי אושי 24 סניפים בפריסה ארצית טלפון 6054*

https://oshioshi.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/

***

רשת "אושי אושי" הוקמה בשנת 2009 ומציעה את המטבח היפני: סושי ומנות אסייתיות. לרשת 24 סניפים בפריסה ארצית והיא מציעה שירות משלוחים ו Take Away ניתן  להזמין באתר הרשת ולקבל 10% הנחה און ליין. טלפון 6054*  www.oshioshi.co.il