תות בר – תותים, קצפת ופתי בר יוצרים שלמות בפה
אחד הדברים הטעימים בעולם
תתכוננו לקראת שבועות
שבועות בפתח אך אני בהריון ואין לי זמן לנשום. חייבים לאכול גבינות אך לא אוהבת להכין דברים מסובכים.
אני אוהבת מתוק.
אני אוהבת לארח.
אני אוהבת פשטות וקינוחים מהירים.
קינוח כוסות הוא הטרנד החדש, קל וטעים. בדקות אפשר להכין קינוח לכל המשפחה.
מודה שזו גם הפעם הראשונה שהכנתי קצפת. לא כזה מסובך כמו שפחדתי לפני. אנחנו בעיקר דואגים במשך השנים לפחד או להימנע מדברים עקב כל מיני מחסומים כאשר אין סיבה אמיתית לכך. אני שמחה שעזרתי אומץ והכנתי.
אני אוהבת פתי בר. אני נותנת לבן שלי מאז שהוא תינוק וריסקתי לו יחד עם מנת הפירות. אני אוכלת פתי בר ליד הקפה. פתי בר מזכיר לי את הבית של פעם כשהייתי קטנה. תותים אהובים עלי במיוחד.
לכבוד חג השבועות החליטו באוסם להשיק טעמים חדשים שאני לא הכרתי לפתי בר: קרמל ושוקולד מריר. תקשיבו לי המלצה חמה: כדאי לקנות וכדאי שיהיו בבית. הפתי בר האלו מתאימים לכל כך הרבה קינוחים שפשוט טוב שהם בארון: כמובן שאפשר להכין כדורי שוקולד, עוגת גבינה ועוד.
השילוב ביניהם יוצר קינוח מושלם, טעים ורך. אתמול הכנתי את הקינוח לראשונה, אבא שלי, הבן שלי ובן דודי היו שפני הנסיונות כולם ליקקו את האצבעות ואמרו שהיה טעים מאוד.
אנחנו כאמהות, אוהבות קינוחים קלים מרשימים והכי חשוב מתוקים וטעימים.
אז תביאי דף או שתשמרי את המתכון כי את הכוס הזו משפחתך תאהב.
תות בר
מצרכים:
פתי בר שוקולד מריר
קצפת
סוכר
תותים (כמובן שאפשר להכין ויצא מושלם גם עם פירות אחרים)
לקישוט: שמתי פקאן סיני אחד
הכנה:
לרסק את הפתי בר לא לטחון חשוב שירגישו את טעמו המושלם
במקביל בקערה שפכתי את הקצפת ערבבתי עם רבע כוס סוכר (אפשר גם פחות), אחרי שהקצפת הייתה מוכנה חתכתי את התותים לריבועים כמו לסלט
שכבה פתי בר שוקולד מריר
שכבה קצפת תותים
שכבה פתי בר שוקולד מריר
שכבה תותים קצפת
ומעל הוספתי פקאן סיני לקישוט. כמובן שאפשר לקשט עם תותים, או עם פתי בר שוב
לבחירתכם
בתאבון