לחמניות בפסח מעולות רכות וטעימות בטירוף!!!
פסח הוא רק שבוע אחד
אך לשבוע הזה המציאו מיליון פתרונות, המצאות, ומתכונים
כי גם השבוע הזה כדאי שנאכל טעים
שלומית ערב, טבחית נפלאה, אמא מושלמת, הביאה לנו את המתכון הבא
אני רצה למטבח
ואתם?
לחמניות בפסח מעולות רכות וטעימות בטירוף!!!
מצרכים:
350 גרם תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח (המצאה מעולה)
50 גרם חמאה רכה
1/2 כוס חלב פושר
כף סוכר
2 ביצים
1/2 כפית מלח
הכנה:
1. בקערת המיקסר מערבבים את תערובת הקמח והסוכר
2. מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב תוך כדי ערבול איטי
3. מוסיפים מלח וממשיכים לערבל עוד כ6 דקות
4. משמנים את פני הבצק ושמים להתפחה במקום חמים כשעה
5. בעזרת ידיים משומנות יוצרים מהבצק כדורים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
6. מתפיחים בשנית כחצי שעה
7. מורחים ביצה ומפזרים שומשום
8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ20 דקות
2 Responses to “לחמניות בפסח מעולות רכות וטעימות בטירוף”
מה זה תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח?
הי גילה, תערובת של אוסם