חדש בסדרת לחמי המחמצת 'אנג'ל צרפתי': 'אנג'ל צרפתי 100% כוסמין'

חדש בסדרת לחמי המחמצת 'אנג'ל צרפתי': 'אנג'ל צרפתי 100% כוסמין'

צילום: דן לב

 

הלחם החדש מכיל 100% קמח כוסמין מלא, מחמצת ומבחר דגנים. הכוסמין ידוע כעשיר בויטמינים ומינרלים, מסייע לתהליך העיכול ותורם לתחושת שובע לאורך זמן

מה דעתכם להתחיל את מהפכת הבריאות בפחמימה הכי פשוטה שאתם אוכלים על הבוקר? אולי כשאנחנו נאכל בריא, אז גם משפחתנו תצטרף אלינו ותאכל בריא גם כן.

מודה שכאשר אכלתי את הלחם, בני הקטן, התינוק רצה גם כן, לא ידעתי תחילה אם להביא לא או לא, בכל זאת רק בן שנה וקצת, אך הלחם טעים ואם אפשר להתחיל מגיל קטן לאכול נכון, אז מה טוב. אז מה אתם אומרים, אתם מצטרפים גם כן למהפכה הבריאה?

מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה בישראל, המציינת השנה 90 שנות אפייה, משיקה לחם חדש בסדרת לחמי המחמצת של 'אנג'ל צרפתי', לחם 100% כוסמין בתוספת דגנים.

 

במשך אלפי שנים שימש הכוסמין כדגן העיקרי באירופה ובמזרח התיכון, לאחרונה, חוזר הכוסמין לקדמת הבמה בצורתו השלמה, כובש את תפריטי הבריאות ועולה למודעות בקרב שומרי הבריאות, הדיאטנים ולכל המעוניינים בתזונה מאוזנת ובריאה.

לחם הכוסמין מסדרת 'אנג'ל צרפתי' מכיל 100% קמח כוסמין מלא, בתוספת מחמצת אשר מעשירה את הלחם ותורמת לטעמו הייחודי. קמח הכוסמין, קל יותר לעיכול ומעניק ללחם טעם ומרקם ייחודיים. דגן הכוסמין עשיר ברכיבים תזונתיים רבים, ביניהם: חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים, ובין  יתרונותיו ניתן למנות שיפור תהליך העיכול ותחושת שובע לאורך זמן.

 

יועצת התזונה של מאפיית אנג'ל, רותי אבירי מסרה: "הכוסמין דומה מאוד לחיטה המוכרת והנפוצה, אך הודות לשוני במבנה שלו ובהרכב החלבונים שבו הוא קל יותר לעיכול, מהחיטה המלאה. כמו כל שאר הדגנים המלאים, הכוסמין עשיר ברכיבי תזונה חיוניים כגון סיבים תזונתיים, אנטיאוקסידנטים וויטמינים ומינרלים שאת חלקם הוא אף מכיל בכמות גבוהה יותר מזו שקיימת בחיטה הרגילה.

למרות העובדה שהכוסמין מכיל גלוטן, צרכנים הסובלים מסוגים שונים של אי נוחות במערכת העיכול (אשר אינם חולי צליאק), דיווחו על הקלה בתחושות כתוצאה משינוי תזונתי אשר כלל מעבר מחיטה רגילה לכוסמין.גם מבחינת טעם, צרכנים שאינם חובבי לחם מקמח מלא, יכולים ליהנות מלחם זה  בשל טעמו הטבעי המעט מתקתק של הכוסמין. "

 

לחם 100% כוסמין מסדרת 'אנג'ל צרפתי' הינו ללא תוספת סוכר.

הוא נושא את "תו א.י.ל" של האגודה הישראלית לסוכרת

וגם את תו "אפשריבריא" – המלצת משרד הבריאות לתזונה בריאה יותר.

 

מידע נוסף:

  • משקל: 600 גרם
  • הלחם יימכר ברשתות השיווק המובחרות ברחבי הארץ
  • המחיר הסופי לצרכן נקבע ע"י הקמעונאי.

 

אודות מאפיית אנג'ל

מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה בישראל, מייצרת ומשווקת מגוון רחב של לחמים, לחמניות ודברי מאפה תוך שמירה מתמדת על טריות ואיכות. המאפייה, בבעלות משפחת אנג'ל, נוסדה

בירושלים בשנת 1927 ושומרת עד היום על מעמדה כמאפייה המובילה בישראל באמצעות חמש מאפיות מרכזיות אשר פרוסות ברחבי הארץ: ירושלים, לוד, כפר-החורש, נתיבות ובית שמש.